top of page

Schilderwerken

Uitgekeken op je interieur? Laat je verrassen door wat een likje verf kan doen! Bij A. Steel hebben we al 11 generaties van vader op zoon de ervaring in huis om uw interieur weer op te frissen. In combinatie met de modernste technieken staan we garant voor een perfect resultaat.

Kleuradvies

 

Keuzes maken is zelden makkelijk. Daarom staan we je graag bij met professioneel verfadvies. Spring gerust eens binnen in onze toonzaal en bekijk de kleuren op onze ruime kleurenwand.

Binnen schilderen

 

Een perfect resultaat begint met een goede voorbereiding. Daarom zorgen wij ervoor dat alle ruimtes voor het schilderen zelf in perfecte staat zijn om afgewerkt te worden. Het schilderen zelf gebeurt met de modernste producten en technieken. Natuurlijk zorgen we ervoor dat we de ruimte na de werken proper achterlaten, zodat u meteen van uw nieuw interieur kan genieten!

Buiten schilderen

 

Hout- en raamwerk onderhevig aan de weerselementen verdient op tijd een nieuwe beschermlaag. Bij A. Steel werken we met de beste producten om uw hout- en raamwerk voor jaren goed te houden. Ook voor uw gevelsteen bent u bij ons aan het juiste adres.

bottom of page